Slide background

Over Friesiansonline

Ons bedrijf is gelegen in het zuidwesten van Friesland, in het pittoreske dorpje edit my essay Sybrandaburen. Vlak onder de affordable papers rook van Sneek houden wij ons op onze boerderij bezig met het fokken, beleren, trainen en de in- en verkoop van het friese paard.

Zowel hengsten, merries als ruinen in diverse leeftijden hebben wij op stal. Onze paarden lopen ‘s zomers samen met hun veulens in de wei en de jonge paarden kunnen zich daar goed ontwikkelen.

Een stal met traditie

Vanaf 3-jarige leeftijd gaan we rustig met de paarden aan de gang en worden ze voornamelijk onder het zadel beleerd en getraind. Als u op zoek bent naar een prachtig, mooi fries paard bent u bij friesiansonline aan het juiste adres. Een aantal van onze paarden staan op de site onder het kopje verkoop, echter lang niet al onze paarden zijn hier geplaatst. Bent u daarom op zoek naar een goed en mooi fries paard, neemt u dan gerust contact met ons op, dan zullen wij u verder te helpen.

Over ons

Onze instructeur

Professionele instructeur Friese paarden

Onze paarden worden getraind door de ervaren amazone Thea Dijkstra.

Neem contact op

Training

Professionele instructeur Friese paarden

Stal Sybrandaburen biedt u de mogelijkheid om uw paard professioneel te laten trainen. Wij kunnen uw paard corrigeren of hoger opleiden.

Meer info

Onze paarden

Professionele instructeur Friese paarden

Bent u op zoek naar een mooi fries paard!?.

Bekijk onze paarden