Slide background

Algemene informatie

Er zijn veel dingen betrokken edit my paper zijn bij de aankoop affordable papers van een paard, en daarom moet je misschien veel vragen. Wij beantwoorden uw vragen zoveel mogelijk allemaal! Hieronder vindt u een aantal onderwerpen die van belang zijn bij de aan​​koop van een paard. Wij kunnen u ook meer specifieke informatie te verzenden wat betreft uw behoeften en eisen. We staan altijd voor u klaar om u zo goed mogelijk te informeren!

Opties

Onze paarden worden meestal gezien door een dierenarts als we ze kopen, ook worden onze paarden klinisch gekeurd voor verkoop en het transport. Een positief resultaat van het klinisch onderzoek is op kosten van de koper, een negatief resultaat zal door Friesiansonline worden betaald. Het is de klant die besluit voor een onderzoek met röntgenstralen. Het onderzoek zal in Nederland worden verricht door een erkende Nederlandse dierenarts.

Veel landen hebben speciale eisen export / import, zoals bloedonderzoek, gezondheidscertificaten etc. Friesiansonline zal aan deze verplichtingen voldoen tegen kostprijs.

Na alle vereiste verplichtingen zal het paard worden vervoerd naar de nieuwe eigenaar, hetzij per vrachtwagen of per vliegtuig nadat de koper aan alle verplichtingen heeft voldaan. Vliegen is niet gevaarlijk of belastend voor de paarden. Tijdens het vervoer kan desgewenst een van onze medewerkers het paard begeleiden en verzorgen om voor het paard de vlucht zo comfortabel als mogelijk te maken. We verkopen onze paarden over de hele wereld.

Neem contact met ons op